!!!! ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΤΗΣ. !!!!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση του Ο.Φ.Ε.Ι. για την "21η Εκθεση Μορφολογίας και Αναγνώρισης στη Σπάρτη





Μία ακόμη διήμερη γιορτή του ΟΦΕΙ είναι.....παρελθόν. Αυτή τη φορά διεξήχθη στη γενέτειρα του αειμνήστου Σταύρου Μπασουράκου. Το νομό Λακωνίας. Ο ΚΣ Σπάρτης με τον οποίο συνεργαστήκαμε για την οργάνωση και τη διεξαγωγή αυτού του διημέρου, έδειξε με τη σειρά του ότι είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα εκδοτήριο κυνηγετικών αδειών. Ο καλός φίλος πια, Giannis Karvouniaris, ο οποίος ηγείται του ΚΣ Σπάρτης, όχι μόνο κατάφερε να οργανώσει όσα είπαμε αλλά και ακόμα περισσότερα.


Μπράβο φίλε, είσαι άξιος πρόεδρος και με όλους όσους μίλησα, μου είπαν ότι έχεις δώσει νέα πνοή στο σύλλογο. Σίγουρα για να τα καταφέρνεις τόσο καλά , έχεις επιλέξει και σωστούς συνεργάτες στο συμβούλιο του ΚΣ. Μπράβο ξανά σε σένα και σε όλα τα παιδιά. Τον αντιπρόεδρο Κατσή Πέτρο, όλα τα μέλη του ΔΣ, τους θηροφύλακες και όλους όσους βοήθησαν για να γίνουν όλα τόσο καλά. Γιάννη συνέχισε να "ανεβάζεις" το σύλλογο. Ο ΟΦΕΙ θέλει να συνεργάζεται με συλλόγους σαν τον ΚΣ Σπάρτης. Η εθνική μας φυλή κερδίζει πολλά από τέτοιες διοργανώσεις. 



Εμπρός λοιπόν να κάνουμε πράξη την πρόταση του κυρίου Νίκου Φωτακόπουλου και από τώρα να συζητήσουμε τη διοργάνωση του κυπέλλου ΜΠΑΣΟΥΡΑΚΟΣ. Το ΔΣ του ΟΦΕΙ σας ευχαριστεί που στηρίξατε την προσπάθεια αυτή, ώστε να πάει ακόμα πιο μπροστά τη φυλή. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, τους θεατές, τους κριτές μας και όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας. Μπράβο στους νικητές και τους δύο. Για 5η συνεχή διοργάνωση του ΟΦΕΙ, έχουμε επιτυχία. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το συνδετικό κρίκο ώστε να γίνει πράξη η γιορτή αυτή. Τον καλό μου φίλο από παλιά Τάσο Δούκα. Τάσο σε ευχαριστούμε, τέτοια παλικάρια χρειάζεται αυτή η προσπάθεια. Να σαι καλά. Φίλοι του ΕΙ, το ενδιαφέρον για την επόμενη διοργάνωση της Πελοποννήσου είναι πολύ μεγάλο. Ελάτε να κλείσουμε αυτόν το Μαραθώνιο εκδηλώσεων πανηγυρικά!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου